April 19, 2018
Home - Tech Vesti - TubeMate app-Najlakši način da skinete Youtube video na Android

TubeMate app-Najlakši način da skinete Youtube video na Android

Objasnićemo, jednostavno, kako da preuzmete YouTube video na Android.
Gledanje YouTube videa na internetu je omiljena razonoda nacije, kada je u pitanju navika korištenja smartphone-a i tableta.A kad ste van mreže,offline – bez ličnih podataka i Wi-Fi-ja nema “na vidiku”? Evo saveta kako da preuzmete YouTube na Android u samo nekoliko jednostavnih koraka.

photo:screenshot

Preuzmite i instalirajte TubeMate 3.0.13 ovde (morate prvo da omogućite stavku na vašem telefonu “preuzimanje” iz nepoznatih izvora)
Idite na YouTube i pronađite video koji želite da preuzmete
Kliknite na stavku deljeni resurs, odaberite stavku TubeMate, a zatim izaberite rezoluciju i kliknite na preuzimanje.Ali, pre nego što počnete treba da znate da Google-u ne bi dopalo da zaobilazite njegovu Google Play platformu za gledanje video zapisa. Iz tog razloga necete naci TubeMate – ili druge downloaders-e YouTube-a na Google Play-u.

Takođe, imajte na umu da Google ima svoj YouTube Go app koji je postao poznat kao zvanični YouTube Preuzimač kompanije, iako je napravljen samo za čuvanje podataka u zemljama koje imaju ograničen pristup mreže mobilne telefonije.

Kako se koristi TubeMate,da imate YouTube i van mreže
1. korak. TubeMate nije dostupna putem Google Play, tako da morate prvo omogućiti instalaciju aplikacije iz spoljnog Google app skladišta. Molimo vas ne zaboravite da isključite ovu postavku kada budete gotovi: to je dobro za vašu zaštitu.

2. korak. Pokrenite browser i potražite TubeMate aplikaciju. Kliknute na najviši rezultat i to preuzmite direktno sa lokacije. Najnoviju verziju u trenutno je 3.0.13, a kada update bude dostupan,uradite to bez problema(naravno,Google Play neće automatski preuzimati ažuriranja za TubeMate.

3. korak. Kada je TubeMate.apk je preuzimanje završeno, tapnite na obaveštenje u padajućoj navigacionoj traci na vrhu ekrana da biste započeli instalaciju. Pratite instalacione korake, i kada se instalacija dovrši, dodirnite gotovo.

4. korak. Pokrenite YouTube i pronadjite video zapis želite da preuzmete. Tapnite na stavku share, a zatim odaberite TubeMate sa liste dostupnih aplikacija. Ovo će pokrenuti TubeMate u novom prozoru; Izaberite rešenje sa liste aplikacija i tapnite na zelenu ikonu za preuzimanje videa.To je to,uživajte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *